Dames Texel'94 nog steeds ongeslagen

Het damesteam van Texel'94 is nog altijd ongeslagen. Ook zondag werd op eigen veld gewonnen van Vios-W. De eindstand was 4-0.

Texel'94 begon wat makkelijk, maar al snel werd duidelijk dat het de betere ploeg was, zoals dat de afgelopen weken steeds het geval was. Het team wist kansen te creƫren, maar wist deze niet af te ronden. Daarentegen lijkt het team zich steeds meer te specialiseren in het nemen van corners. De eerste hoekschop van deze wedstrijd werd genomen door Yessica Haker, dei de bal echter verkeerd raakte. Toen ze een paar minuten later een herkansing kreeg, wist ze deze wel te benutten. Via een tegenstander schoot ze de 1-0 op het bord. Kort nadien was de beurt aan Sara Erne haar beurt, die ook via de tegenstander een punt scoorde. Daarmee was de ruststand bepaald op 2-0. Na rust speelde Texel'94 tegen de wind in, maar het lukte de bal laag te houden. Sanne Brand en Annie Brouwer wisten te scoren, terwijl de aanvallen van Vios-W werden gestuit door keeper Tahnee Guldemond, die vleugels leek te hebben en alle kanten van het doel in de gaten hield. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Dirkshorn op het programma.