SVO verovert drie punten op Flamingo's

SVO heeft de goede lijn van vorige week kunnen doorzetten en tegen De Flaminog's opnieuw drie punten aan het totaal toegevoegd.

SVO begon de wedstrijd goed tegen de 'oude garde' van De Flamingo's, die zonder de geschorste topscorer Maurice Gijzen aantrad. De Flamingo's trok zich ver terug rond de zestien meter en liet SVO het spel maken. Desondanks kreeg SVO genoeg scoringskansen. Na dertien minuten legde de scheidsrechter uit het niets de bal op de stip nadat Jimmy Vlaming naar de grond ging. Evenals vorige week bedankte Ed de Vries de scheidsrechter voor dit kadootje en tekende voor de 1-0. Martijn Drijver, Kevin Betsema en Jimmy Vlaming kregen de kans de score verder uit te bouwen, maar steeds stond de uitstekende keeper van De Flamingo's in de weg. Zo gingen de ploegen de rust in met een magere 1-0 op het bord. Na rust verzuimde SVO opnieuw de 2-0 te maken en uit de eerste de beste mogelijkheid kopte de spits van De Flamingo's, volledig tegen de verhouding in, de toegekende hoekschop in het doel: 1-1. SVO ging op zoek naar de 2-1 en kreeg hiervoor vele mogelijkheden. De 2-1 viel nadat de keeper van De Flamingo's de vrije trap van Ed de Vries losliet en Jimmy Vlaming er als de kippen bij was om de bal in het doel te tikken. Hiermee trok SVO de verdiende zege over de streep.