SV De Koog te slordig met mogelijkheden

SV De Koog heeft zondag de mogelijkheid een plaatsje hoger te komen, laten zitten. Met een eindstand van 0-0 tegen AGSV leverde de wedstrijd voor geen van beide ploegen winst op.

SV De Koog had in de beginfase wel wat moeite met de aanval van AGSV,maar na tien minuten nam het team het heft in handen. De duels werden veelvoudig gewonnen, maar de grote kansen die SV De Koog kreeg werden niet afgerond. Met zoveel mogelijkheden gaf de ruststand van 0-0 geen goed beeld van de wedstrijd. Ook de tweede helft liet twee ploegen zien die wel aanvielen, maar elkaar niet lieten voetballen. SV De Koog stond een paar maar in overtal tegenover de verdediging van AGSV, maar faalde ook nu in de afwerking. Na negentig minuten spelen stond er nog steeds 0-0 op het scorebord. Coach Jan Loew toonde zich na afloop redelijk tevreden, maar raadde zijn spelers wel aan om meer rust te zoeken om de kansen ook daadwerkelijk af te ronden. 'We missen helaas een afmaker, die ze er voor De Koog in schiet', zei de coach na afloop. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wiron op het programma. Het tweede team van De Koog speelt uit tegen JVC.