Van Zuilekom wint bij golf

Kevin van Zuilekom heeft op een winderige golfbaan de wedstrijd om de maandbeker van de golfclub naar zich toe getrokken.

Met het zonnetje erbij leek het ideaal weer te zijn, maar de wind speelde de golfers parten. De 33 deelnemers aan de tweede maandwedstrijd van het jaar scoorden maar matig. Van Zuilekom won met een score van 32 punten. Reijnier de Graaff, die de vorige wedstrijd nog winnaar werd, sloeg op hole 5 de verkeerde bal en liep zo tegen twee strafslagen op. Hij eindigde daarna als tweede, op de voet gevolgd door Leo Saal. Martin Land voerde de tweede categorie aan, 'hardhitter' Eric Scheidemann werd eerste in de derde categorie. De neary's werden geslagen door Dick Jansen bij de heren en Maeike van der Schaaf bij de dames, de longest drives kwamen op naam van Van der Schaaf en Leo Saal.

Uitslagen:

Categorie 1: Kevin van Zuilekom (32), Reijnier de Graaff (31), Leo Saal (31). Categorie 2: Martin Land (29), Jan Bloem (28), Maricus van de Wetering (26). Categorie 3: Eric Scheidemann (31), Paul Schippers (28), Hans van Maldegem (24).