G-team verliest

in Schagen

Het G-team van Texel'94 was zaterdag niet opgewassen tegen Schagen G1. De Texelaars verloren uit met 2-0.

Bij deze wedstrijd ontbraken Jeffrey Stendert, Martijn Verbeeke en Jos Bakker. Gespeeld werd 9 -9 op kunstgras. In de eerste heflt was koploper Schagen, die nog geen wedstrijd verloren had, 11 gewonnen en 33 punten had, de betere ploeg. Texel'94-spits Ricardo Blom had geen kansen. Keeper Peter Breuer keepte de eerste helft goed en hield met zijn armen en benen alles tegen. Ook kwam de bal wel eens tegen de paal of lat. De scheidsrechter floot na 35 minuten af voor de rust, bij een stand van 0-0. Na een paar minuten in de tweede helft scoorde Schagen de 1-0. Er kwam een goed schot en onze keeper verkeek zich erop en de bal ging over de keeper in de rechterkruising. Kort daarna kwam er een bal uit een voorzet die door de keeper verkeerd werd beoordeeld zo in doel, dus 2-0. In de tweede helft keepte Ruud Heuving ongeveer 10 minuten. Vaste doelman Peter Breuer was onlangs bij een training licht geblesseerd geraakt, zodoende ging reserve Ruud Heuving op doel. Voor de wedstrijd maakte zijn moeder een foto, omdat zijn zoon MItchell Kampstra met voetballen stopt. Texel'94 had geen kansen en Schagen evenmin.