Zaalvoetbaltoernooi

voor jeugd van OSG

In samenwerking met Young 4 ever wil Sportservice Texel een dorp-tegen-dorpzaalvoetbaltoernooi organiseren voor leerlingen van de OSG.

Het toernooi zal plaatsvinden op dinsdag 25 februari in sporthal Ons Genoegen in Den Burg. In ieder dorp is een contactpersoon aangesteld die een team samenstelt. Er wordt in twee categorieën gespeeld. De selectieteams van 12 tot en met 14 jaar spelen vanaf 13.00 uur, de ouderen vanaf 17.00 uur. Er wordt eerst in poules gespeeld, waarna de finale bepaalt welk dorp het toernooi wint. Voor meer informatie, tel. 322815.

Start to run

Ook op het eiland gaat zaterdag 8 maart het landelijk project Start to Run van start. Bij dit project wordt zeven weken volgens een vast schema getraind, op zaterdag met de groep en een of tweemaal individueel. De training, die wordt gegeven bij Het Turfveld, begint om 9.30 uur en duurt ongeveer een uur. Voor mensen die op zaterdag niet kunnen, wordt maandag ook een training aangeboden, dan op de atletiekbaan in Den Burg. Aanmelden kan via www.starttorun.nl.