Hardlopers verkopen bloembollen voor AH

Leden van Texelrunners verkopen ten bate van Roparun zaterdag 22 februari en 1 maart bloembollen op de parkeerplaats van Albert Heijn.

De Roparun is de langste nonstop-estafette ter wereld en voert van Parijs naar Rotterdam. Doel is aandacht te vragen en geld bij elkaar te brengen voor mensen met kanker. De bloembollen en plantjes worden gesponsord door Bert van der Wal Bloemisten. Texelrunners verzorgt zaterdag 22 maart een 'bitterballentrail' en in april staat een benefietdiner op het programma. Informatie hierover is te vinden op www.roparuntexel.nl.

Jubileumrit

Jan Plezier

De Jan Plezier bestaat dit jaar 85 jaar. Om dit te vieren nodigen Pieter en Inke Dros ruiters en menners uit om zaterdag 12 april met eigen paard of aanspanning mee te rijden. De karavaan rijdt over het strand, door de Slufter, de Muy en de Nederlanden, een tocht van drieëneenhalf uur, waarvoor Staatsbosbeheer voor één keer toestemming geeft. Ruiters en menners die mee willen rijden, kunnen zich tot 12 maart opgeven via info@janpleziertexel.nl. Het aantal deelnemers is aan een maximum gebonden.