Sotsji's gouden walm

inspireert Wil Homan

Alsof de gouden walmen uit het verre Sotsji de Eierlandse oorden binnendreven en de overgevoelige neushaartjes van Wil Homan beroerden, zo bevlogen bewoog de doorgaans bedaarde Doorstoter zich om het biljart. Al bij de eerste bocht nam hij ruim afstand van zijn tegenstander en daarna rende hij al carambolerend poepsnelle rechthoekjes van 24. Een kale tempobeul aan het werk, dat zagen de ongelovige toeschouwers. En toen Homan na zijn eerste zege zijn keu juichend in de hoek smeet en hartstochtelijk Maxima!!! scheeuwde wist iedereen: biljarten moet een Olympische Wintersport worden en Texel heeft de kampioen in huis.

Uitslagen:

M. Boon-Van der Kooy 2-0, Huizing-Saal 0-4, Smit-J. Boon 0-4, Homan-Weel 4-0, Heemskerk-Van der Kooy 2-0, Huizing-J. Boon 0-2, Smit-Saal 0-2, M. Boon-Homan 0-4, Weel-Heemskerk 2-0.

Spokentocht

Er zijn nog plaatsen vrij voor de spokentocht die vrijdag 28 februari in het bos wordt gehouden. De jeugd van groep 6 tot en met 8 start om 17.30 uur, de jeugd van de OSG om 18.30 uur. Aanmelden via www.young4ever.nl.