Klimwand en vis op fancyfair Durperhonk

De fancy-fair van OBS Durperhonk in De Cocksdorp wordt gehouden op donderdag 20 februari en niet, zoals in de krant van vrijdag stond vermeld, op vrijdag. Dankzij sponsoring door de TX3 is er gerookte en gebakken vis en ook weet de organisatie te melden dat er een klimwand staat.

Alzheimer Café

In De Gasterij van De Gollards wordt dinsdag 25 februari het maandelijks Alzheimer Café gehouden.

Sprekers Floor van Haalem en Ariena Muilenburg van het Ontmoetingscentrum en het Oppertje vertellen over de mogelijkheden van dagactiviteiten voor mensen met dementie. Arjan Groet, casemanager dementie op Texel, legt uit wat de Stichting Geriant (DOC-team) hierbij kan betekenen. Het Alzheimer Café begint om 19.15 uur, de toegang is gratis.

Telefoonnummer

De cursus Omgaan met dementie, waarover in de krant van vrijdag werd gesproken, wordt door de stichting Geriant/DOC-team aangeboden aan mantelzorgers van mensen met dementie. Voor de cursus wordt gebruik gemaakt van de ruimte van Texels Welzijn, dat verder geen bemoeienis met de cursus heeft. Het genoemde telefoonnummer is dan ook geen Texels nummer, maar een nummer in Den Helder. Het volledige nummer voor inlichtingen en aanmeldingen is 0223-648100.