Lagerhuisdebat D66 op verzoek afgelast

D66 heeft het Lagerhuisdebat over het onderwijs op Texel, dat zaterdag zou worden gehouden, afgelast. Het landelijk bestuur heeft de partijleden gevraagd in verband met het overlijden van oud-minister Els Borst momenteel geen campagne te voeren. D66 probeert voor woensdag 19 maart (de dag dat er verkiezingen zijn) nog een nieuwe avond over het onderwijs te houden.

Geslaagd

FOTO

Noortje Duin uit Den Burg is aan de Hogeschool Inholland in Haarlem geslaagd voor de PABO. Ze is op het moment werkzaam als invalkracht op de Thijsseschool in Den Burg en Durperhonk in De Cocksdorp.

FOTO

Simon Barhorst (22) uit Den Burg is aan de Hanzehogeschool in Groningen geslaagd voor zijn bachelor Bedrijfseconomie. Hij is nu op zoek naar een baan.

FOTO

Jacco Maas (20) uit Oudeschild is aan de vakschool Nimeto in Utrecht geslaagd voor de tweejarige opleiding Stand- en Decorbouw. Hij is opgeleid voor het inrichten van tentoonstellingen en beurzen, etaleren, ontwerpen, het aanbrengen van teksten op auto's en andere objecten. Jacco werkt momenteel bij Govers in Den Burg, maar als er Texelaars zijn die van zijn kennis en kunde gebruik willen maken, dan kunnen ze hem benaderen.