De Koog deelt punten met Nieuwe Niedorp

SV De Koog heeft aan het duel met Nieuwe Niedorp zondag een punt overgehouden.

Het was de eerste wedstrijd na de winterstop en SV De Koog begon wat stroef. Het team had daardoor de handen vol aan de zeer fysiek spelende tegenstander, maar bleef simpel op de been. In de eerste helft waren er kansen voor Brian Bakker, die tegen de paal schoot, en Bartjan Grisnigt, wiens schot rakelings over het doel ging. Vlak voor rust kwam de openingstreffer van Nieuwe Niedorp dan ook als een verrassing. Eddy Witte trachtte het schot nog te keren, maar de bal rolde in de goal en de scheidsrechter noteerde 1-0. Na de rust kwam SV De Koog wat scherper uit de kleedkamer en de duels werden wat meer gewonnen. Ook voetballend ging het beter. De gelijkmaker, die door Luc Kedde werd gescoord, was dan ook terecht en de beloning voor de wlskracht van De Koog. Beide partijen speelden voor de winst, maar misten de scherpte om punten te scoren. Luc Kedde en Wouter Kuip hadden in de slotfase de winst veilig kunnen stellen, maar beide ploegen moesten genoegen nemen met een einduitslag van 1-1.