Maand juni

Voor organisatoren van evenementen houdt het Texels Ondernemers Platform (TOP) in samenwerking met de VVV, de gemeente en de Sportraad op 16 januari in De Lindeboom een bijeenkomst. Het begint om 19.30 uur.

De avond vloeit voort uit een serie bijeenkomsten die de betrokken organisaties sinds vorig najaar hebben gehouden, met als doel organisaties van evenementen te ondersteunen. Dit heeft geleid tot een aantal initiatieven. Een daarvan is het groepen van enkele kleinere evenementen in een cultuurmaand. Bedoeling is dat die in juni wordt gehouden. Ook krijgt de ondersteuning voor het organiseren van evenementen vorm. Er is een enquĂȘte gehouden onder organisaties en er is veel informatie ingewonnen over hoe ondernemersverenigingen en gemeenten dit op andere plaatsen in Nederland organiseren.

Ondernemersavond

TOP houdt in samenwerking met Horeca Nederland, afd. Texel en ZZP Texel dinsdag 11 maart een avond over bijzondere bijstand, het ondernemersdossier en loonbeslaglegging. Het betreft hier allemaal actuele onderwerpen.