Cursus Tao Basic en Intuïtief schilderen

Cocky den Duyf geeft in de praktijkruimte van Inula Texla in Oosterend het komend jaar verscheidene cursussen. Dinsdag 21 januari start de eerste cursus

Tao betekent de weg. 'Wie deze weg bewandelt, leert in eerste instantie het contact met het lichaam te herstellen en ontwikkelt meer lichaamsbewustzijn. Via de ademhaling en lichaamsbewustzijn helpen de oefeningen je fysiek en emotioneel sterker te worden. Het hoofd legen, rustiger in je lijf en geest te zijn en vrediger in jezelf te worden. Voor wie zich vitaler en rustiger in de mind/gedachte wil zijn.' Op 20 januari begint de cursus intuïtief schilderen. Iedere les begint met een lichaamsmeditatie- en visualisatie waarna met nat in nat techniek vanuit het onderbewuste wordt geschilderd. Het gaat meer om het proces dan het uiteindelijke resultaat. Je hoeft dus ook niet te kunnen schilderen. Meer informatie via tel. 06 55920571 of email Cocky_den_duyf@hotmail.com.

Beachchallenge ATB

Bij paal 9 klinkt zondagmorgen 12 januari om 10.00 uur het startschot voor de Beachchallenge wintercompetitie (de vierde wedstrijd) voor mountainbikers.