Pannawedstrijden

met missverkiezing

In de stadshal van schouwburg De Kampanje in Den Helder vindt woensdag 26 februari een voorronde van het Nederlands kampioenschap panna plaats.

Het toernooi staat in het teken van straatcultuur. Niet alleen wordt er panna gespeeld, ook worden er demonstraties en workshops gegeven van onder meer parkour (free running), grafitti en BMX fietsen. Daarnaast worden de verkiezingen van de Miss Panna Den Helder gehouden. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Computercursus

De ANBO gaat dinsdag 7 januari van start met nieuwe basiscursussen Windows 7. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor informatie en opgave: Marian Zegers, tel. 313561.

Nieuwjaarsreceptie

De Dorpscommissie De Koog houdt zondag 5 januari van 16.00 tot 18.00 uur nieuwjaarsreceptie in dorpshuis De Hof. Deze is bedoeld voor inwoners en oud-inwoners van De Koog.

FNV Vrouw

De FNV vrouwen beginnen dinsdag 7 januari het nieuwe jaar met een bezoek van Anja van Exel van Amsing Recycling. Zij vertelt over de verwerking van gescheiden afval. De bijeenkomst wordt gehouden in De Poort en begint om 20.00 uur.