'Juf' Hillie Keijzer neemt afscheid

Na 43 jaar, waarvan 38 op De Bruinvis, neemt 'juf' Hillie Keijzer afscheid van het onderwijs. Woensdag 18 december wordt van 19.30 tot 20.30 uur in de hal van de school aan de Trompstraat in Oudeschild een afscheidsreceptie gehouden..

Kerstspel in dienst voor jong en oud

In de Maartenskerk in Oosterend wordt Eerste Kerstdag een dienst voor jong en oud gehouden. Tijdens de dienst wordt het kerstspel 'Gods herbergier' opgevoerd, waarvoor zowel kinderen als volwassenen hard hebben geoefend. De dienst begint om 9.30 uur, voorganger is dominee Petra Barnard.

KTF werkt mee aan kerstvieringen

De muzikanten van het Koninklijk Texels Fanfarecorps hebben het ook dit jaar weer druk tijdens de kerstdagen.

Zo werkt KTF zaterdag 21 december mee aan een kerstbijeenkomst in de Gollards, waar, naast luistermuziek, ook samenzang op het programma staat. Dinsdag 24 december wordt 's middags vanaf 15.00 uur een uurtje vrolijke kerstmuziek ten gehore gebracht op de Stenenplaats in Den Burg en in De Koog wordt de samenzang onder de kerstboom begeleid. Deze altijd sfeervolle bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.00 uur op het dorpsplein bij de hervormde kerk. In De Koog staan de muzikanten onder leiding van Johan Ran, in de andere gevallen is de leiding in handen van dirigent Wendy Prins.