In Café Doodgewoon

spreken over emoties

In De Buureton aan de Beatrixlaan in Den Burg spreekt dinsdag 3 december in Café Doodgewoon psycholoog Robert Zewald over de meest voorkomende emotionele reacties bij kanker.

Zewald gaat in op het omgaan met de emoties bij de diagnose, tijdens het ziekteproces en daar na. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Café Doodgewoon begint om 19.30 uur, de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie, tel. 312696 of e-mailadres welzijn@texelswelzijn.nl.

Beetlejuice

In het verhaal over het toneelstuk Beetlejuice dat onlangs door leerlingen van de OSG in De Kiekendief op De Krim op de planken werd gebracht, is een klein foutje geslopen en zijn de namen van enkele acteurs verwisseld. De rol van de dochter van de nieuwe inwoners - degene die met de geesten kon spreken - werd gespeeld door Maartje Schreve, de rol van de arrogante nieuwe bewoner door Silke Drevel.

Taxatiemiddag

In hotel Den Burg aan de Emmalaan wordt vrijdag 29 november van 14.00 tot 17.00 uur een taxatiemiddag gehouden. Experts beoordelen oude en antieke boeken, handschriften en bijbels, oude ansichtkaarten en (blikken) speelgoed. Ook wordt eventueel advies gegeven over restauratie en verzekering.