Uitvoering van Mozarts Requiem in de rooms katholieke kerk.
Uitvoering van Mozarts Requiem in de rooms katholieke kerk. Foto: Gerard Timmerman

Dorpsmaaltijd in De Cocksdorp

Texels Welzijn houdt in samenwerking met de beheerders van het dorpshuis op dinsdag 26 november een dorpsmaaltijd in het Eierlandsche Huis. Alle Cocksdorpers, jong én oud, mogen aanschuiven.

Op het menu staat een stamppottenbuffet, dat wordt afgesloten met een toetje en koffie of thee toe. De kosten bedragen €8,50 per persoon. De drankjes zijn voor eigen rekening. Texels Welzijn vindt dat iedereen in de samenleving erbij hoort en biedt een plek in de dorpen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. 'Dat is hard nodig, want één op de drie Nederlanders voelt zich eenzaam. De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek de plek om met elkaar in gesprek te gaan en iets te ondernemen. In onze huidige samenleving zijn verbindende factoren als de kerk, familieverbanden en sociale controle steeds minder vanzelfsprekend. Ook om deze reden en vanwege het succes van de eerste keer heeft Texels Welzijn samen met de beheerders overlegd, dat er één keer in de twee maanden een dorpsmaaltijd wordt georganiseerd.'

Opgave is noodzakelijk en kan tot uiterlijk vrijdag 22 november bij Yvonne Verbruggen in het Eierlandsche Huis , tel. 0222 316507 (tijdens openingstijden) of tel. 06 2499 9838 of via de e-mail het-eitje@hotmail.nl.

Klaverjasdrive Bethel

De eerstvolgende klaverjasdrive in Bethel wordt gespeeld op donderdag 28 november, aanvang 19.45 uur.