G-team gelijk op kunstgras Uitgeest

Het G-team van Texel'94 heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Uitgeest G2 doelpuntloos gelijkgespeeld. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras.

Bij Texel G1 ontbraken onder andere Martijn Verbeeke, Robin Beekman, topscorer Ricardo Blom en Jos Bakker. Hierdoor bestond de selectie uit negen man, Uitgeest wist veertien man op de been te brengen. Daarom werd gespeeld met acht tegen acht. Uitgeest trad aan met een jong team, waar Texel nog niet eerder tegen gespeeld had. De Texelaars hadden in de eerste helft de nodige pech, tweemaal werd de lat geraakt. Eerst was het Kees van der Vis die van korte afstand het aluminium raakte en daarna was het Jeffrey Stendert die van 25 meter tegen de lat schoot. In de eerste helft was Texel de betere ploeg, maar onder andere Van der Vis schoot net naast. In de tweede helft ging Mitchell Kampstra solo richting het doel maar schoot net naast, even later schoot Peter Tuitman net over. Aan het einde van de wedstrijd kreeg Uitgeest een grote kans. Een schot verdween via keeper Peter Breuer naast het doel. Met wat geluk bleef het tot het einde op 0-0. Zaterdag speelt Texel G1 wederom uit, dan is WMC G2 uit Heerhugowaard de tegenstander. De thuiswedstrijd won Texel met 5-1.