Tom Stroes neemt het glazenwassen over van Dennis Vonk en  Ester Sanchez.
Tom Stroes neemt het glazenwassen over van Dennis Vonk en Ester Sanchez. Foto: Gerard Timmerman

Glazenwasser draagt werk over

Tom Stroes neemt per 1 december de afdeling glasbewassing over van Dennis Vonk en Ester Sanchez. Zij gaan zich volledig richten op hun schoonmaakwerkzaamheden.

Dennis Vonk startte zeven jaar geleden met zijn glazenwassersbedrijf. Een eenmanszaak die inmiddels is uitgegroeid tot een schoonmaak- en glasbewassingsbedrijf met naast tal van particuliere en zakelijke klanten grote opdrachtgevers, zoals de gemeente, TESO, Woontij en Roompot. De onderneming biedt werk aan tientallen vaste- en uitzendmedewerkers. Dennis: 'Texelaars houden ervan dat elke keer als hun ramen worden gedaan, dit door dezelfde glazenwasser gebeurt en niet steeds een ander. Glazen wassen is ook een kwestie van vertrouwen. Ik merkte dat ik door het vele andere werk bij het glazenwassen die service niet langer meer kan bieden. Ik zocht iemand die die kwaliteit wél kan bieden. Een betrouwbare partner. Tom ken ik al zo lang hij op Texel zit, we weten precies wat we aan elkaar hebben.'

Tom Stroes vestigde zich in 1999 op Texel en startte in 2003 bouwbedrijf TomTex. 'Ik heb een eenmanszaak, maar ben in de praktijk aannemer. Ik werk samen met meerdere Texelse ZZP'ers, die ik inhuur voor klussen. Zo ken ik Dennis, die bij het opleveren zorgt dat het allemaal schoon en netjes is. Het idee dat ik de glasbewassing ga overnemen, is niet van vandaag of gisteren. Mijn bouwbedrijf hou ik aan, het glazenwassen past daar goed in. Om kwaliteit te leveren ga ik zelf mensen opleiden en in dienst nemen.' Dennis: 'Waar wij schoonmaken, zorgt Tom dat de ramen worden gewassen. Aan hem draag ik mijn klanten met een gerust hart over.' Tom is bereikbaar via 06-13530877.