Ricardo Blom redt punt voor G-team

Het G-team van Texel'94 heeft zaterdag gelijkgespeeld tegen het team Koedijk G3. Het team verspeelde in de tweede helft een 2-1 voorsprong. Ricardo Blom scoorde beide doelpunten aan Texelse zijde.

De selectie van Texel G1 bestond uit twaalf man. Omdat Koedijk slechts tien spelers op de been kon brengen werd er met acht tegen acht gespeeld. In de eerste helft kwam Texel op voorsprong door een doelpunt van clubtopscorer Ricardo Blom. Na een voorzet van Twan Weijers kwam de bal voor, waarna Blom de kans beheerst afmaakte. De wedstrijd ging na de 1-0 gelijk op. De keepers van beide teams kregen diverse schoten te verwerken, maar alle ballen werden tegengehouden. Vlak voor rust viel dan toch de gelijkmaker. De aanvaller van Koedijk schoot de bal hoog in het doel en liet Peter Breuer kansloos. Na rust pakte Texel de draad weer op en kwam op een 2-1 voorsprong. Blom kreeg de bal via een tegenstander, had veel ruimte om naar het doel te gaan en scoorde via de keeper van Koedijk en de binnenkant van de paal. Helaas voor Texel kwam Koedijk nogmaals langszij. Al met al was 2-2 een terechte uitslag. Volgende week zaterdag speelt Texel G1 om 14.30 uur uit tegen Uitgeest G2.