Fijne middag voor Tevoko heren

Voor de derde keer in enkele weken tijd moesten de mannen van Tevoko aantreden tegen een Madjoe-team uit Enkhuizen. Na eerdere nederlagen tegen Madjoe 3 (1-3) en Madjoe 4 (2-3) won Tevoko ditmaal wel. De terugwedstrijd tegen Madjoe 3 werd in Ons Genoegen met 3-1 gewonnen.

Tevoko begon scherp aan de wedstrijd. Met oproepkracht Walter Oskam als vervanger van de geblesseerde Ewoud Bakker liep de thuisploeg met fris aanvalsspel al snel weg van Madjoe. Hoewel op het eind van de set Madjoe nog even tegengas gaf, kwam de setwinst niet in gevaar: 25-22. In de tweede set was er meer evenwicht in de wedstrijd. Tot 13-13 ging de strijd gelijk op. Op deze stand was 1 servicebeurt de tot dan toe foutloze passers van Tevoko te machtig. De 6 punten op rij die hier gescoord werden stonden ook als verschil op het eind van de set op het bord: 19-25. De Groen-zwarten lieten zich door het setverlies niet van de wijs brengen. In de derde omgang pakte de thuisploeg het initiatief weer naar zich toe.Toen halverwege de set ook een touche-bal van aanvoerder Kenter niet werd waargenomen door scheidsrechter Schouw waren de gasten helemaal van de kook. Met 25-15 werden zowel de derde als de vierde set door Tevoko gewonnen.