De Koog pakt weer eens overwinning

SV De Koog, dat al vanaf de eerste minuut de tegenstander onder druk zette, heeft de thuiswedstrijd tegen DWB terecht gewonnen.

Het was al in de tiende minuut raak, toen Brian Bakker een foute pass aan de rechterkant onderschepte en overspeelde naar de vrijstaande Leon Zijm, die 1-0 liet aantekenen. Tien minuten later onderschepte Bartjan Grisnigt een bal in de defensie van DWB, maar hij werd onderuit gehaald in het zestienmetergebied. De scheidsrechter gaf de keeper een rode kaart, waarna een speler het doel moest verdedigen. Grisnigt schoot de penalty raak en bracht de stand binnen een half uur op 2-0. De Koog begon de tweede helft met een man meer en probeerde daarmee de druk op de tegenstander op te voeren. Er werd ruim een dozijn kansen gecreƫerd, maar de stand bleef 2-0.

Winst voor kaartduo

Tijdens de derde klaverjasdrive in buurthuis Bethel in Zuid-Eierland sloegen Rie Witte en Jan Koolhof een grote slag. Zij wonnen de drie rondes tellende drive met een score van 5624 punten.