EN/OF verder in

afgeslankte vorm

EN/OF gaat vanaf begin 2014 in afgeslankte vorm verder. Heidi Amende en Rogier Krüger moesten hun drie vaste medewerkers (2,5 FTE) deze week vertellen dat hun dienstverband wordt beëindigd. 'Een moeilijke beslissing.' Ze zetten het bedrijf straks met z'n tweeën voort.

EN/OF ging in 2003 van start, Heidi Amende en Rogier Krüger werkten vanuit huis. Toen de werkzaamheden en het bedrijf groeiden verhuisde EN/OF naar het Achterom om zich daarna te vestigen in het huidige pand aan de Schilderweg.

Er is veel gaande in de media- en communicatiewereld, crisis, opkomst van nieuwe media, technieken en nieuwe bedrijven eisen hun tol. 'De markt en het economisch klimaat zijn veranderd', zeggen Amende en Krüger. 'Dat vraagt - ook bij EN/OF - om flexibiliteit. Je ziet in onze branche steeds meer samenwerkingsverbanden ontstaan, waarbij ieder zijn eigen kennis en kunde inzet. Ook wij zien hierin kansen voor de toekomst. Natuurlijk speelt ook onze persoonlijke situatie een rol. Het is een turbulent jaar geweest. Ons team en onze klanten hebben ons daarbij fantastisch gesteund.'

EN/OF gaat door met bestaande werkzaamheden.