SV De Koog verliest opnieuw, nu van ALC

SV De Koog heeft tegen ALC wederom een nederlaag geleden. Na een rommelige tweede helft werd de einduitslag 7-2.

De Koog begon met acht afberichten en daardoor veel invallers aan het duel en kwam al na vijf minuten via een corner op achterstand. Desondanks gaf het team de moed niet op en bleef het voetballen. Maar in de tiende minuut was het weer raak; ALC profiteerde van een persoonlijke fout en scoorde 2-0. De Koog bleef het echter proberen en via een vrije trap schoot Bartjan Grisnigt de 2-1 binnen. Vlak hierna kwam De Koog zelfs op 2-2 door een doelpunt van Maurice Groot. Met twee grote kansen van Groot en Bartjan Grisnigt leek het zelfs dat De Koog de wedstrijd zou overnemen, maar beide pogingen faalden in de afwerking. ALC ging beter met de kansen om en schoot nog voor rust de 3-2 binnen. In de tweede helft nam SV De Koog weer het initiatief en had via Maurice Groot zelfs de aansluiting kunnen maken. Maar na een uur was de pijp leeg en werd het positioneel rommelig. Hier maakte ALC gebruik van en in de slotfase kreeg SV De Koog nog vier doelpunten te verwerken. Daarmee werd de eindstand bepaald op 7-2.