Slechts een punt voor herenteam Tevoko 

Het herenteam van Tevoko heeft zaterdag opnieuw een nederlaag moeten slikken en moest in Enkhuizen in het team van Madjoe 3 de meerdere erkennen. De wedstrijd eindigde in 3-1.

Tevoko speelde geen goede wedstrijd en had bovendien geen wisselspelers. Patrick Hollenberg ontbrak en werd op de voor hem onwennige middenpositie vervangen door Ewoud Bakker. Tevoko begon niet sterk en keek al snel tegen een achterstand aan. Door hard werken wist het team de achterstand van 6-0 echter om te buigen naar een setwinst van 18-25. Maar al in de tweede set zette het verval in. En toen Madjoe uitliep naar 25-18 was het wel gedaan met het verzet. Met 25-16 en 25-12 kwam er een vlot eind aan de wedstrijd.

Wintertijd Challenge

Deelname aan de Wintertijd Challenge staat niet alleen open voor hardlopers, maar ook voor wandelaars, fietsers en andere sporters. De start vindt plaats tussen 0.30 en 2.30 uur op de Groeneplaats, afhankelijk van de tijd die nodig is om om 3.05 op de Bremakkker te eindigen. Aanmelden via www.wintertijdchallenge.nl.

In de Texelse Courant van dinsdag 15 oktober werd in het artikel over de Wintertijd Challenge, dat in de nacht van 26 naar 27 oktober gehouden zal worden, vermeld dat de start om 3.05 uur is. Dit moet zijn dat gestart kan worden tussen 12.30 uur en 2.30 uur ,afhankelijk hoe lang men er denkt over te doen om de 10km of 16km af te leggen om in ieder geval om 3.05 uur op de Bremakker te finishen.

De indruk bestaat misschien dat het alleen hardlopen betreft, maar de organisatie streeft ernaar om heel sportend Texel hierbij te betrekken en actief te zijn voor Sieren voor Spieren, dus ook wandelaars, Nordic-walkers, mountain-bikers, fietsers... etc zijn welkom. Inschrijven kan tot vrijdagavond via www.wintertijdchallenge.nl.

Net als in de eerdere uitwedstrijd tegen Reflection hadden de passers grote moeite om de service goed te verwerken, waardoor de aanval niet meer uit de verf kwam.