In Jackass Presents reist Irving Zisman  samen met zijn kleinzoon Billy door Amerika
In Jackass Presents reist Irving Zisman samen met zijn kleinzoon Billy door Amerika

Bizarre taferelen in Jackassfilm

Sinds gisteren draait de film Rush in de bioscoop. De thriller gaat over de formule 1 in de jaren '70. Ook de Voorpremières van Jackass Presents: Bad Grandpa staan op het programma.

In de jaren '70 zijn de charismatische James Hunt (Hemsworth) en zijn briljante tegenstander Niki Lauda (Brühl) elkaars grootste concurrenten in de Formule 1. Hunt is roekeloos, leeft graag in de spotlight en geniet van zijn status als superster. De serieuzere Lauda houdt zich liever wat afzijdig van al die aandacht. Maar beiden leven voor de races, waarin de kleinste fout met de dood kan worden bekocht.

In Jackass Presents reist de 86-jarige Irving Zisman (Johnny Knoxville) samen met zijn 8-jarige kleinzoon Billy (Jackson Nicholl) door Amerika. Ze komen in de meest bizarre situaties terecht waarbij ze nietsvermoedende mensen op straat altijd weten te shockeren. Dit wordt de meest krankzinnige candid-camera roadtrip ooit! Zo komen de twee in contact met mannelijke strippers, doen ze mee aan een schoonheidswedstrijd voor meisjes, gaan ze langs bij een begrafenis en houden ze een hoop nietsvermoedende (echte) mensen voor de gek. Bad Grandpa werd net als de andere Jackass-films geregisseerd door Jeff Tremaine.