G-team Texel'94 wint met grote cijfers

Het G-team van Texel'94 heeft zaterdag in Grootebroek met grote cijfers gewonnen van Zouaven G1.

Door afwezigheid van Peter Breurer, Twan Weijers en Martijn Verbeeke bestond de ploeg uit elf spelers. Ruud Heuving, die lange tijd niet gespeeld heeft, maar dit seizoen weer meetraint, stond op doel. Omdat Zouaven met negen spelers was, werd acht tegen acht gespeeld. Door doelpunte van Ricardo Blom, allemaal door fouten in de achterhoede van Zouaven, stond Texel'94 al snel met 4-0 voor. Daarna regende het doelpunten door acties van Texelse spelers. Jeffrey Stenerd scoorde 5-0 door een goed laag afstandsschot, daarna scoorden Kees van der Vis 6-0 door een goede pass van Robin Beekman en Robin Beekman 7-0. Door een misverstand tussen de verdedigers onderling scoorde Zouaven vlak voor tijd 7-1. In de rust kregen de spelers te horen dat ze meer samen moesten spelen en de bal meer moesten laten rondgaan. Een tip waar gebruik van werd gemaakt, de doelpuntenregen ging na de rust vrolijk verder met met goals van achtereenvolgens Ricardo Blom, Jeffrey Stendert, Ricardo Boom, Mitchell Kampstra, Ricardo Blom, Kees van der Vis, Peter Tuitman en Davey Voorend. De keeper van Texel'94 had het in de tweede helft redelijk rustig. De volgende wedstrijd speelt het team zaterdag 26 oktober thuis tegen Berdos G1.