De Koog pakt punt na rust

SV De Koog heeft in de tweede helft van de wedstrijd een punt behaald op MOC.

In de eerste helft speelde De Koog zwak en werd er veel ruimte weggegeven. Ook hadden de mannen van coach Jan Loew moeite met het winnen van duels. MOC speelde veel lange ballen van achteruit en door die te moeten verdedigen, raakte De Koog steeds achterop. Dit resulteerde in de 12de minuut tot een achterstand, toen MOC uit een afstandsschot 1-0 scoorde. De Koog ging weliswaar op zoek naar de gelijkmaker, maar in plaats van vooruit te voetballen, kwam het team niet van de eigen helft af. MOC profiteerde van foutjes en bepaalde de ruststand op 2-0. Na rust speelde De Koog agressiever en in de 46ste minuut scoorde Wouter Kuip 2-1 uit een prima voorzet van Luc Kedde. Even later trok Kuip de stand gelijk door in de zestien meter de bal netjes in de hoek te schieten. Joris Ellen, net in het veld gebracht, ging er vlak voor tijd langs de rechterkant vandoor en vanuit zijn voorzet maakte Wouter Kuip zijn derde doelpunt. Met nog zeven minuten op de klok leek het erop dat De Koog met winst terug naar huis ging, maar vlak voor tijd besliste de scheidsrechter dat een botsing waarbij Bartjan Grisnigt betrokken was, met een penalty bestraft moest worden. Daardoor werd de eindstand 3-3.