Visverkoop in

Heemskerckstraat

In de Heemskerckstraat in Oudeschild worden zaterdag 21 september vanaf 12.00 uur gerookte sliptong en poon en gekookte mosselen verkocht voor de soos in het dorp.

Een groep mannen uit Oudeschild is met hun rookvaten aanwezig in de Heemskerckstraat om de vis vers te bereiden. De soos wordt iedere woensdagmiddag vanaf 14.00 uur gehouden in dorpshuis 't Skiltje en is altijd drukbezocht. In het voorjaar wordt jaarlijks een uitje georganiseerd en volgens de mannen is de opbrengst van de visverkoop daarvoor een welkome aanvulling.

Waddenvogels

De Waddenvogels zijn begonnen aan een nieuw zangseizoen. Het koor, dat deze maand vijftien jaar bestaat, is dringend op zoek naar nieuwe leden. Volgens Aaf Schaatsenberg en Martha Witte zijn zowel dames als heren welkom. Het koor oefent wekelijks onder leiding van dirigente Karen Keijser in dorpshuis 't Skiltje in Oudeschild. Dat gebeurt elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Schaatsenberg (tel. 313655) of Witte (tel. 312263).