Graanoogst in het Kogerveld omstreeks 1940.
Graanoogst in het Kogerveld omstreeks 1940.

Verzamelaars houden ruilbeurs

De afdeling verzamelaars van de Historische Vereniging houdt donderdag 19 september vanaf 20.00 uur een ruilbeurs in Tusse de Banke op de Groeneplaats. Er worden prentbriefkaarten en andere (Texelse) verzamelobjecten geruild. Belangstellenden zijn welkom.

Jan Plezier

De jubileumtocht die de Jan Plezier aanbiedt in verband met het 85-jarig bestaan, vindt plaats op maandag 23 september. Deelname staat open voor iedereen die dit jaar zijn of haar 85ste verjaardag viert. Aanmelden kan via info@janpleziertexel.nl.

Voetbal

Uitslagen SV De Koog:

Vesdo 1-De Koog 1 5-2

Programma:

Zaterdag:

De Koog A1-DEM A3 12.45 u.

Geslaagd

FOTO

Gerie Hordijk heeft haar mastergraad behaald in cultuursociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Gerie heeft onderzoek gedaan en haar masterscriptie geschreven over 'Opvattingen over gezonde voeding'.

FOTO


Cathy van den Berg is aan het European Institute for Brand Management afgestudeerd voor haar master Design Management. Haar thesis, 'De uitdaging van design thinking', gaat over de barrières in een organisatie die design thinking belemmeren.Ze werkt momenteel bij Shell en houdt zich daarnaast bezig met onderzoek en ontwikkeling rondom haar scriptie. Zie daarvoor www.friscat.nl.


Afbeelding