21.15 Klif 23-Kobeko 2 Expotise

22.00 Rog-Moorman Klif 23

Wedstrijdleiding Mantje en Kees (tel. 365823)

Uitslagen:

Wessels ontwerpt-PFB 3-0; Paal 28/De Krim-Texelse Autocentrale 3-0; Warmmop-Jumbo 3-0; Cocky's Kapsalon-TM Vastgoed 3-0; Randstad-Kobeko 2-1; Rabobank-Falcon 2-1; Bouwcenter RAB-NIOZ 2 2-1; Ecotiem-Imares 3-0; Landgoed de Bonte belevenis-IBS/Oele/Schoo 3-0; Boomgaard Bliksemteam-NIOZ 3 3-0; Expotise-Mantje 3-0; Vakantieburo Kobeko 2-De Kapper 2-1; Slagerij Moorman en de Boer-De Krim 3-0; Timmer's Bakkerij-Klif 23 1-2; Bar Sportief-Eetcafé De Rog 2-1.

Pupillentoernooi SVC

Bij het Eierlandsche Huis aan de Klimpstraat in De Cocksdorp wordt zaterdag 31 augustus het SVC Pupillentoernooi gehouden.

Poules van vier of vijf teams spelen een halve competitie, de wedstrijden duren tien of twaalf minuten, zonder wissel. De F- en E-teams bestaan uit zeven spelers en een keeper, de mini's spelen vier tegen vier. Naast het toernooi wordt strijd geleverd om de Chris Stolk Penalty Bokaal (CSPB). Omdat er geen wissels zijn en geen rust tussen de wedstrijden, wordt de teams gevraagd op tijd aanwezig te zijn. De mini's en de F-teams beginnen om 9.00 uur en spelen tot ongeveer 11.00 en 11.30 uur, de E-teams beginnen om 12.30 uur en spelen tot 15.30 uur. De organisatie zorgt voor de scheidsrechters bij de finales en halve finales, voor het overige moeten de teams die 'thuis' spelen voor een scheidsrechter zorgen. Voor meer informatie, Arnold Boon, tel. 06-22528525.