Lessen Budokai

gaan weer van start

Budokai Texel start maandag 2 september met de lessen, gegeven in de dojo bij Stay Fit op het Wezenland te Den Burg.

Zowel kinderen als volwassenen zijn op maandag welkom voor lessen karate en kickboksen, dinsdag worden judolessen gegeven. Woensdag is gereserveerd voor de lessen weerbaarheid voor kinderen, extra training en krav maga worden gegeven op donderdag. Het hele programma is te vinden op www.budokaitexel.nl. Belangstellenden zijn welkom voor een gratis kennismakingsles. Voor meer informatie, tel. 06-23969152.

Gevonden

voorwerpen

De gevonden voorwerpen van Bouwdorp kunnen tot 15 september worden opgehaald bij Zwembad Molenkoog in Den Burg. Kleding die niet wordt opgehaald, gaat naar een goed doel. Voor meer informatie: Justin Segerink, tel. 06-33178463.

Excelsior

Christelijke muziekvereniging Excelsior uit Oosterend begint maandag 2 september aan een nieuw seizoen. Voorafgaand aan de eerste repetitie maakt het korps een rondgang door het dorp. Deze begint om 19.00 uur. Het orkest repeteert elke week om 19.30 uur in het muziekcentrum in de Peperstraat, de majorettes oefenen vanaf 18.30 uur in dorphuis De Bijenkorf. Daar repeteert ook de malletband, deze begint om 20.00 uur.
Belangstellenden zijn van harte welkom.

Texel'94 speelt thuis

De wedstrijd St.George-Texel'94 is verzet naar zaterdag 31 augustus en wordt gespeeld op de velden van Texel'94 aan de Haffelderweg. De aftrap is om 18.00 uur, scheidsrechter is M. Lagerwey.

Kern met pit

Mensen die een idee hebben om de eigen leefomgeving te verbeteren, kunnen hun project van 1 september tot 30 november aanmelden voor Kern met Pit, de jaarlijkse wedstrijd van de Heidemij. Via deze wedstrijd gaan bewoners aan de slag om hun idee binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predikaat Kern met Pit en een prijs van duizend euro. Gedurende het jaar staat de organisatie klaar met tips en contacten. Inschrijven kan via www.kernmetpit.nl.