Groei & Bloei

start seizoen 

Groei & Bloei, de vereniging voor liefhebbers van tuinieren, start het nieuwe seizoen op Texel. Tijdens de ledendag worden verschillende tuinen bezocht.

De afdeling Groei & Bloei Schagen grijpt de gelegenheid aan om zaterdag 14 september naar het eiland te komen. 's Morgens worden in Den Burg twee tuinen bekeken. De eerste tuin bij de familie Reijnders aan de Warmoesstraat 8. Daarna verplaatst het gezelschap zich naar de tuin van de heer Zwijnenburg aan de Kogerstraat 118. Aansluitend vindt er rond 12.30 uur een lunch plaats in de Texelhoeve.

Om 14.00 uur geeft Waddenfotograaf Pieter de Vries een waddenvoorstelling. Dit duurt tot 16.50 uur. De lezing word gehouden in De Witte Burcht aan de Molenstraat 19. De verschillende locaties liggen op loopafstand van elkaar. Voor overkantse deelnemers is het vertrek met de boot vanuit Den Helder om 09.30 uur.

In verband met de ruimte in de zaal waar de lezing wordt gehouden wordt verzocht zich voor 7 september op te geven. Dit kan via e-mail sgp.kranenburg@gmail.com of telefonisch via 0223- 532777.

Deelnemers krijgen tijdig bericht waar wordt de ledendag wordt gestart.