Vis roken in Oosterend

 

Op het achterterras van het Cafeetje in Oosterend wordt zaterdag 24 auguistus vanaf 11.00 uur vis gerookt. Het roken duurt tot ongeveer 15.00 uur, de gerookte vis wordt verkocht ten bate van een goed doel.

Start to run

Trainers van AV Texel bieden de mogelijkheid deel te nemen aan het landelijke project 'Start to run', dat zaterdag 7 september van start gaat.

Deelnemers aan het project krijgen een trainingsschema van zes weken. Met elke week een uur gezamenlijke training en enkele uren thuiswerk, zijn deelnemers in staat na zes weken de afsluitende testloop van drie kilometer te lopen. Start to run gaat op hetzelfde moment op 125 verschillende locaties van start. Elke training begint met een warming-up en wordt afgesloten met een cooling-down. De zesweekse training wordt afgesloten met een klein feestje en de uitreiking van een certificaat. De trainingen beginnen steeds om 9.30 uur en worden gegeven in de omgeving van het Turfveld. Aanmelden kan bij de trainers van AV Texel, Cees Timmer en Wolbert Broere, te bereiken via 06-21674653.