Vrouwenkoor start wekelijkse repetities

Het Texels Vrouwenkoor begint maandag 26 augustus aan een nieuw seizoen. Het koor oefent elke maandag van 13.30 tot 15.30 uur in het gebouw van Artex aan het Schilderend in Den Burg. Dirigent is Arie Groen. Het Vrouwenkoor is een koor met een breed repertoire, van klassiek tot close harmony, en bestaat op dit moment uit 45 vrouwen. Pianiste Annemiek Jasper zorgt regelmatig voor de begeleiding. Nieuwe leden en belangstellenden kunnen vrijblijvend een keertje luisteren of meedoen. Meer informatie: Marja Witte (tel. 06-49654489) of Hannie Oskam (tel. 310136).

Nieuw seizoen

voor Engelse les

Docent Lida Wels begint half september met een nieuwe serie Engelse conversatielessen. Er worden lessen gegeven voor beginners, half-gevorderden en gevorderden.

In de lessen ligt het accent op spreekvaardigheid, maar ook wordt gewerkt aan grammatica, schrijfvaardigheid en tekstbegrip. Er is veel variatie en er wordt waar mogelijk ingespeeld op actuele situaties en wensen van de cursisten. Er wordt in een ongedwongen, plezierige sfeer gewerkt, de lessen worden gegeven in groepsverband, maar ook individuele lessen en bijlessen voor scholieren zijn mogelijk. Voor informatie en opgave: Lida Wels, tel. 314600 of 06-22937983, e-mail lidawels@kpnplanet.nl.