Eilandcompetitie gaat weer van start

Nieuwe teams kunnen zich nog tot 20 augustus aanmelden voor de eilandcompetitie volleybal, die dinsdag 27 augustus van start gaat.

Er wordt gespeeld in de drie klassen dames, gemengd en heren, geïnteresseerden kunnen ook op de eerste speelavond langskomen om de sfeer op te snuiven en de wedstrijdleiding te spreken. Uiteraard is deelname door bedrijven, stichtingen of personeelsverenigingen ook mogelijk. Zonder tegenbericht worden de huidige teams als zodanig ingedeeld. Naamswijzigingen kunnen tot 20 augustus worden doorgegeven. Spelers die nog een team zoeken, of teams die nog op zoek zijn naar spelers, kunnen dat laten weten via www.tevoko.nl of via Dick Blom, tel. 315096.

Succes Martha Hoeve

Natasja Garritsen van Martha Hoeve heeft dit jaar met drie paarden en een veulen hoge ogen gegooid op verschillende keuringen.

Op de keuring in Zwaagdijk behaalden Violletta H en haar hengstveulen Ivar van de Martha Hoeve een eerste premie. Ook de 6-jarige Cimigemma Texel en haar eerste veulen Iwan van de Martha Hoeve Texel kregen een eerste premie en mochten bovendien door naar de keuring in Meerkerk. Ook daar werden ze beloond met een eerste premie. De jonge Imigemma Texel kreeg een eerste premie en een uitnodiging voor de kampioenskeuring. Daar moest ze het opnemen tegen acht andere veulens. Het vier weken oude dier eindigde als derde en mocht door naar de nationale keuring, die vorige week werd gehouden. Daar eindigde ze als vijfde in een veld van zestien veulens. Cimigemma Texel en Dimigemma Texel werden in Meerkerk derde en vierde bij de keur- en elitemerries.