Saxofoon kwartet op

Zomeravondconcert

In de Maartenskerk in Oosterend verzorgt het Sirocco Saxofoon Quartet dinsdag 6 augustus een zomeravondconcert. De toegang is vrij; aan het einde wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het Sirocco Saxofoon Kwartet is een jong en dynamisch ensemble met een divers repertoire kamermuziek. Het kwartet bestaat uit Michaela Stapleton (sopraan-saxofoon), Greta Schaller (alt-sax), Huw Wiggin (tenor-sax) en Rachael Moorhead (bariton-saxofoon). Er worden werken gespeeld van: Farkas, Grieg, Albeniz, Schaller, Whitlock, Wiedoeft en Lunder. Ze voeren graag oorspronkelijke saxofoonwerken uit, maar ook bewerkingen en speciaal aan hen opgedragen stukken.

Geslaagd

FOTO

Sylvia Eelman is geslaagd aan de Universiteit in Amsterdam voor Bestuurlijke Informatie Voorzieningen. Zij is momenteel werkzaam in haar eigen bedrijf Eelman logo, web- & administratieve dienstverlening op Texel.

Worsteltent

In de Worsteltent in De Dennen bij Den Burg treedt op zondag 4 augustus de formatie Trust op. Het is een veelzijdige band die bijzondere sfeerwisselingen kan oproepen met zowel blues als jazz. Eigen arrangementen van klassiekers als Something van de Beatles, en werk van James Taylor zijn slechts voorbeelden van de keur van nummers die tijdens het optreden te beluisteren zijn. Het optreden begint om 14.00 uur.