Het Slangenmens van Circus Italiano
Het Slangenmens van Circus Italiano Foto:

Traditionele show Circus Italiano 

Nadat het een week lang in Den Helder heeft gestaan, komt Circus Italiano naar Texel, waar het een plek vindt op de Nikadel in De Koog.

Circus Italiano van de familie Iarz brengt een traditioneel programma met acrobaten en jongleurs, trapezewerkers, clowns en slangenmens en veel dieren. Een van de hoogtepunten is het indrukwekkende paardennummer van Emiliano Iarz .Daarnaast biedt het circus een groep exotische dieren, waaronder kamelen, Watusi en Schotse Hooglanders, lama's, pony's en honden. Het ruim twee uur durende programma wordt gebracht in een royale chapiteau (circustent), die plaats biedt aan achthonderd mensen. De eerste voorstelling op Texel vindt palats op woensdag 31 juli, aanvang 16.30 uur. Tot en met 11 augustus worden dagelijks twee voorstellingen gegeven, om 16.30 en om 20.00 uur. Tussen de voorstellingen door is rondom de tent het dierenpark gratis te bezichtigen. De toegangsprijs voor de voorstellingen varieert tussen de €10,- en €20,-. Op de website van het circus, www.circus-iarz-italiano.nl zijn kortingsbonnen tye downloaden.

Bridgedrive vervalt

In verband met Oosterend Present vervalt de zomeravonddrive van bridgeclub Alert van woensdag 24 juli. Een week later zijn bridgers weer welkom in dorpshuis De Bijenkorf, waar vanaf 19,.45 uur wordt gespeeld. Aanmelden kan tot uiterlijk 19.30 uur, deelname kost €2,50.