Ook deze week in Cinema Texel: The Great Gatsby.
Ook deze week in Cinema Texel: The Great Gatsby. Foto:

Verschrikkelijke Ikke in 3D

In Cinema Texel is ook deze week het tweede deel van Verschrikkelijke Ikke te zien, een nieuw avontuur met veel oude bekenden, zoals de schurk Gru, zijn lieve meiden en de ondeugende minions.

Ook de andere fims zijn geprolongeerd. Zoals The Great Gatsby, naar de klassieke roman van L. Scott Fitzgerald. Het verhaal neemt de toeschouwer mee naar het Amerika van de drooglegging, waarin hoofdpersoon Jay Gatsby zijn weg probeert te vinden.

Deze week draait ook nog Spijt!, naar het verhaal van Carry Slee. Hoofdpersoon in deze film is Jochem, een jongen die op school ernstig gepest wordt. De film laat zien welke gevolgen dit heeft, niet alleen op de gepeste, maar ook op de pesters. Een klassiek verhaal vertelt ook Man of Steel, over Kal-El, die gered wordt van de ondergang van de planeet Krypton en op aarde over superkrachten beschikt. Als Superman gaat hij de misdaad te lijf en krijgt in deze film te maken met andere overlevenden van de explosie die Krypton vernietigde. Elke maandag vertoont Cinema Texel een mystery movie, een film waarvan de titel tot het laatste moment geheim blijft. Het volledige programma, waarin ook Monsters University, Epic en The Hangover, is te lezen in de agenda elders in deze krant en via www.texelagenda.nl.