Deelname Tour de France-spel

Vanaf vandaag kan iedereen zich weer inschrijven voor het Tour de France-spel van de Texelse Courant. Met deelname aan het spel zijn ondermeer een racefiets en een smartphonecover naar keuze te winnen.

De Tour de France gaat 29 juni van start. Het spel staat op een speciale pagina in de vier dinsdagedities die de komende weken verschijnen. Om kans te maken op één van de hoofd- of dagprijzen hoeft men slechts te raden welke wielerploeg de winnaar levert van de etappe die die week wordt gespeeld. De vier etappes die gespeeld worden zijn: etappe 2 op zondag 30 juni vanuit Bastia naar Ajaccio, etappe 9 op zondag 7 juli van Saint-Girons naar Bagnères De-Bigorre, etappe 15 op zondag 14 juli van Givors naar de Mont Ventoux en de laatste rit die wordt uitgelicht is etappe 18 op 18 juli van Gap naar de Alpe D'Huez.

Hoe u uw antwoorden kunt inzenden staat te lezen op de spelpagina's in de vier komende dinsdagedities van de Texelse Courant. Iedere goede inzending dingt automatisch mee naar deze hoofdprijzen. De prijswinnaars worden begin augustus bekend gemaakt.