Wielersport Texel biedt leden de mogelijkheid deel te nemen aan een fietstocht.
Wielersport Texel biedt leden de mogelijkheid deel te nemen aan een fietstocht. Foto: Wielersport Texel

Wielersport houdt fietstocht

Wielersport Texel biedt zijn leden weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietstocht.

Dit keer is gekozen voor de Groene Hart tocht op zondag 30 juni. Start- en eindpunt zijn in Alphen aan den Rijn. De tocht is 120 kilometer lang en voert langs Bodegraven, Haastrecht en Oudewater. Deelnemers vertrekken zondag met de boot van 7.00 uur. Aanmelden kan tot dodnerdag 27 juni via toercommissie@wstexel.nl. Voor meer informatie: Ruud Timmer, tel. 329601.

Frisfeest in Question

Stichting Young 4 Ever houden zaterdag 29 juni van 20.00 tot 24.00 uur een frisfeest in Question Plaza in Den Burg.

Het feest, met als thema Las Vegas/Amerika is bedoeld voor tieners van 10 tot en met 16 jaar. De muziek wordt verzorgd door de DJ's Henk, Future, Glenn en Mikey, de toegang bedraagt €5,-, inclusief welkomstcocktail. een gratis consumptie en nummertjes voor het Rad van Fortuin. Er wordt een miss- en misterverkiezing gehouden gehouden en de jury kijkt uit naar de bestgeklede bezoeker.

Nog plaatsen vrij bij

Blessing of the Sails

Voor de Blessing of the Sails, die zondag 30 juni gehouden wordt in het zeemanskerkje in Oudeschild, zijn nog kaarten beschikbaar. Tijdens de kerkdienst wordt gebeden voor een behouden vaart voor de deelnemers aan Sail, die zondagmiddag vertrekken.

'Het zou zonde zijn als we er achteraf achterkomen dat er mensen heen hadden gewild, maar dachten dat het vol was. Mensen kunnen mij mailen en we vullen de te vergeven plaatsen in op basis van tijdstip van aanmelding', vertelt Piet Bolier van de gemeente. De dienst begint om 10.00 uur. Mensen die bij de dienst aanwezig willen zijn, kunnen contact opnemen met Piet Bolier via pbolier@texel.nl.