Presentatie over

schepen van Sail

In de bibliotheek aan de Drijverstraat is de hele zomer een powerpoint-presentatie te zien over de zeilschepen die Texel en Den Helder aandoen in het kader van Sail.

In de presentatie is informatie opgenomen over klippers, schoeners, koggen, barken en tallships. Uiteraard geïllustreerd met foto's. Ook zijn in een vitrine zelfgemaakt scheepsmodellen te zien. Mensen die ook een model in bruikleen willen geven, kunnen zich melden bij de bibliotheek.

Jug Bros in

Worsteltent

In plaats van het aangekondigde optreden van "Bas Kleine and his Harmoniacs', dat wordt uitgesteld tot 18 augustus, speelt deze week de Texelse band Jug Bros in De Worsteltent. Het optreden van Jug Bros, die geen verdere introductie behoeft, begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk.

Presentatie

fotoworkshop

De deelnemers aan de cursus Fotografie voor Gevorderden presenteren dinsdag 25 juni vanaf 19.30 uur hun werk in de voorspeelruimte van Artex. Aan de cursus, onder leiding van Edwin Boering, deden zeven fanatieke amateurfotografen mee. Zij werkten het afgelopen half jaar aan een langlopende persoonlijke opdracht.