Jolanda Beuving (rechts) oogstte wederom succes.
Jolanda Beuving (rechts) oogstte wederom succes. Foto: UBPF

Nominatie voor Jolanda Beuving

De oud-Texelse Jolanda Beuving van het gelijknamige fitnessteam is genomineerd voor de titel 'Best Woman comité and stage begeleider'.

Beuving, tegenwoordig wooachtig in Mijdrecht, kreeg de nominatie na afloop van de Europese Kampioenschappen in Kiev, waar ze niet alleen als official bij aanwezig was, maar waaraan ook door haar 'eigen' team werd deelgenomen. Tijdens het toernooi, dat in verband met het grote aantal aanmeldingen twee dagen duurde, werd het congres van de wereldbond WBPF gehouden, waarbij Beuving voor een nieuwe periode in het bestuur werd gekozen. De atleten hadden te kampen met hoge temperaturen, maar hadden zich voldoende tijd gegund om hier aan te wennen. Uiteindelijk ging de Nederlandse deelname met drie gouden, twee zilveren en een bronzen medaille naar huis.

Tussen de wedstrijden door deden de leden van de equipe een try-out voor de Sport Models (mannen) en kinderfitness (vanaf 10 jaar). Aanstaand weekend eindigt de wedstrijdcyclus met de Grandprix van de WBPF in Budaörs in Hongarije, die voor de eerste keer wordt gehouden, tegelijk met het Budaörsi Sportfest, een 24 uur durend sportgala, georganiseerd door Your Brand Dolls.