Love and honor, te zien op de Ladies Night, gaat over twee verlofgangers uit Vietnam en over liefde.
Love and honor, te zien op de Ladies Night, gaat over twee verlofgangers uit Vietnam en over liefde. Foto:

Romantisch drama in Cinema

Een romantisch drama over twee jonge Vietnam-soldaten die tijdens hun verlof door een anti-oorlogsbeweging in Amerika moet kiezen tussen de liefde en het leger.

Dat is in het kort de inhoud van de film 'Love and honor', die woensdag 19 juni gedraaid wordt tijdens de Ladies Night in Cinema Texel. De Ladiesnight begint om 19.00 uur met een welkomstdrankje, de toegang bedraagt €12,50. Kortingen, acties en strippenkaarten zijn niet van toepassing. Verder zijn alle films geprolongeerd. Te zien Daglicht, De Croods, Epic, Fast and Furious 6, Leve Boerenliefde en The Hangover 3. Maandag wordt een 'mystery movie' vertoond, waarvan de titel tot het laatste moment geheim blijft. Het complete filmprogramma is te lezen in de agenda elders in deze krant of via www.texelagenda.nl.

Dirigentenexamen

In de St. Martinuskerk in 't Veld vindt zaterdag 8 juni het examen plaats van de dirigentenopleiding van Muziekpraktijk 6a uit Schagen. Diverse Texelse dirigenten kregen hun opleiding aan deze gecertificeerde instelling. Voor zover bekend zijn er dit jaar geen Texelse eindexamenkanditaten.