Jorieke Meijer sterk in cross Maarsbergen

Jorieke Meijer en haar paard Meelehoeve´s Burberry Brown bewezen vrijdag in uitstekende vorm te verkeren door in de samengestelde wedstrijd in Maarsbergen probleemloos naar een hoge eindklassering te sturen.

Meijer kwam uit in de klasse B en haar eerste onderdeel, de dressuur, werd beloond met 198 punten en een gedeelde vijfde plaats. Ze bleef foutloos in het springen en ondervond ook geen problemen bij de cross, die was opgebouwd uit 18 natuurlijke hindernissen. Ze eindigde vier seconden buiten de toegestane tijd en werd tweede in het eindklassement.

Avondvierdaagse

Traditiegetrouw loopt de laatste kilometer van de avondvierdaagse donderdag 6 juni dwars door Den Burg. Op diverse punten is een muziekkorps opgesteld. De route voert via de Burgerhoutstraat door de Zes, waar - bij de Gollards - DEK speelt, dan via Gasthuisstraat en Hogerstraat naar de Stenenplaats (Excelsior) en Binnenburg naar de Groeneplaats (KTF). Tenslotte via Elemert en Emmalaan langs de VVV naar Odysseus. De optredens beginnen omstreeks 18.30 en zullen uiterlijk 20.15 uur afgelopen zijn.