De Zonnebloem bezoekt onder meer het Wereld Dansfestival in  Schagen.
De Zonnebloem bezoekt onder meer het Wereld Dansfestival in Schagen. Foto: Wereld Dansfestival

Zomerse activeiten Zonnebloem

De Zonnebloem heeft voor komende zomer een tweetal activiteiten op het programma staan. Liefhebbers wordt verzocht zich vooraf op te geven.

Het eerste evenement van De Zonnebloem is het optreden van muziekgroep Harmonia op woensdag 19 juni. Dit optreden vindt plaats in het gebouwtje van KTF aan de Emmalaan. Harmonia is een koorensemble uit de Oekraïne en verzorgt een optreden met muziek uit het moederland. Het concert begint om 14.00 uur, de toegang bedraagt €5,-.

Woensdag 10 juli gaat De Zonnebloem naar het Wereld Dansfestival in Schagen, waar groepen uit onder meer Argentinië en de Filipijnen te zien zijn. De optredens vinden plaats in de Spartahal in Schagen en zijn voor iedereen goed toegankelijk, zonodig met hulp van vrijwilligers. Deelnemers vertrekken om 11,.00 uur met een aangepaste bus, vanaf het parkeerterrein bij Kaczor aan de Keesomlaan in Den Burg. Deelname kost €15,-, inclusief lunchpakket en koffie of thee met cake.

Voor beide evenementen is het nodig zich van tevoren aan te melden. Dat kan bij Ine Witte (tel. 314104) en Ria Bosken (tel. 315848).