Leerlingenconcert

bij Hans Hopman

Gitaarleerlingen van Hans Hopman geven zaterdag 1 juni een uitvoering in de tuin van De Zes 15 in Den Burg. Er komen verschillende muziekstijlen aan bod, gespeeld op gitaar, ukelele, basgitaar en piano. De voorspeelmiddag begint om 14.00 uur, de toegang is gratis.

Ladiesnight

In Cinema Texel wordt woensdag 19 juni een ladiesnight gehouden, met de voorpremière van 'Love And Honor', een romantisch drama over twee jonge Vietnam-soldaten die tijdens hun verlof door een anti-oorlogsbeweging in Amerika moeten kiezen tussen de liefde en het leger. De voorstelling begint om 19.30 uur, bezoekers zijn welkom vanaf 19.00 uur voor een welkomstdrankje, en de kraampjes met beauty en welness. De toegang bedraagt €12,50.

Voorspeelavond

pianoleerlingen

In de voorspeelruimte van Artex aan de Wilhelminalaan in Den Burg verzorgen donderdag 30 mei pianoleerlingen van Artex een voorspeelavond. De leerlingen van Margot Bierman laten uiteenlopende stukken horen, van klassiek tot jazz en pop. Ook worden er enkele stukken voor vier handen gespeeld. De voorspeelavond begint om 19.00 uur, de toegang is gratis.