Jorieke Meijer

goed op dreef

Jorieke Meijer was tijdens het Pinksterweekend met haar paard Meelehoeves Burberry Brown goed op dreef bij dressuurwedstrijden in Oostzaan.

Op de eerste wedstrijddag, zondag, was zij tweemaal de beste combinatie in de klasse Z1. Daarbij behaalde ze 197 en 202 punten, niet genoeg voor een winstpunt. Maandag tweede Pinksterdag behaalde ze 205 en 208 punten, goed voor twee tweede plaatsen en twee winstpunten. Voor de liefhebbbers, een kort filmpje van Meijer met Burberry Brown is te vinden op YouTube.

Hippolytushoef

Priscilla Noorlander, Milou Kooiman en Roos Kikkert deden mee aan wedstrijden in Hippolytushoef. Noorlander kwam met de door Kees Kikkert gefokte Dionisos uit in de M1 en gaf de concurrentie het nakijken. Zij behaalde drie winstpunten en twee eerste plaatsen (193, 201). De jury bleek ook de proeven van Milou Kooiman en haar pony Wild Passion in de klasse Z1 te kunnen waarderen. Zij werden twee keer eerste en behaalden twee winstpunten (215, 206). Voor Roos Kikkert, die met haar pony Maggie aan de start verscheen in de klasse L1, was het de eerste buitenwedstrijd op vreemd terrein. Zij behaalde 177 en 174 punten.