Adam Natadiningra (midden) werkte veel samen met bekende namen.
Adam Natadiningra (midden) werkte veel samen met bekende namen. Foto:

Bekende trainers verzorgen zumbaworkshop

Op uitnodiging van het BODY & Brein Kennis Instituut en Vakantiepark De Krim verzorgen Adam Natadiningrat en Noa van Bussel zaterdag 19 mei van 20.00 tot 21.00 uur een workshop zumba.

Adam Natadiningrat is een van de meest bekende zumbadocenten van Nederland, verzorgt regelmatig zumbathons (zumbamarathons) en heeft ook vaak met de bedenker van deze sport op het podium gestaan. In 2011 was hij personal trainer van de deelnemers aan de verkiezing van Miss Holland. De twee trainers zijn op het eiland om de mogelijkheden te verkennen in de aanloop naar een compleet zumbaweekend dat in augustus zal plaatsvinden. Het idee voor dit weekend komt voort uit de Nationale Sportweek. De workshop vindt plaats op De Krim, deelname is gratis. Aanmelden kan ter plekke, via de facebookpagina van Sport Eiland Texel of via menno@teamsiebinga.com.

Voorlichting over

alcohol en drugs

De stichting Young 4 Ever verzorgt woensdag 15 mei in dorpshuis 't Skiltje een voorlichtingsbijeenkomst over drugs en alcohol. De bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, is bedoeld voor jongeren en tieners. Met het oog op de naderende zomervakantie wil Young 4 Ever de gevaren van alcohol en drugs extra onder de aandacht brengen. De voorlichtingscampagne Prepared 4 Ever strijkt vrijdag 17 mei neer in De Kelder aan de Mulderstraat in Oosterend. Meer informatie over deze activiteit is te vinden op www.young4ever.nl.