Hoge punten voor

Waddenruiters

Bij de gecombineerde wedstrijd, dressuur en springen, die zondag bij manege Akenburg werd gehouden, werden hoge scores behaald.

Michelle van Bennekom, die voor het eerst uitkwam in de klasse L, was met Morena tweemaal foutloos bij het springen en promoveerde bovendien met dressuur naar de klasse L1. Bij de B-pony's reed Sharon Coevert met haar zwarte pony Zahedi tweemaal een foutloos parcours en werd Bente Jalving tweemaal tweede. Winstpunten werden gesprongen door Stans Plaatsman, Manon List en Sanne Zandstra. Bij de BB-pony's waren er prijzen voor Manon Blom, Imme Schraag en Zoƫ Grisnigt en bij de paarden voor Kim van der Werve en Mariska Witte. Winstpunten waren er voor Jorieke Meijer en Gerard Roeper. De winst ging bij de L-paarden naar Gerard Roeper en Mariska Witte.

Ook bij de dressuurwedstrrijd werden hoge punten uitgedeeld. Jorieke Meijer deelde in de Z1 de eerste plaats met Hannita de Wit, Milou Kooiman haalde een winstpunt in de Z1. Priscilla Noorlander, Marilyn Brouwer, Laura Westerlaken promoveerden naar een hogere klasse. Sabine van der Wal behaalde met Maxima een monsterscore van 210 punten en promoveerde naar de klasse L.